fbpx
Over Homies

Ben je op zoek naar een superleuk, waardevol en effectief Foodservice Netwerk? Dan heb je nu natuurlijk in principe voldoende keuzes en kun je op verschillende plekken terecht. Maar vind je het daarbij ook vooral echt heel belangrijk dat je écht jezelf kunt zijn? En wil je net als ons geen zakelijke relaties, maar vooral vrienden? Wees dan van harte welkom bij Foodservice Homies! We zijn met ons netwerk niet de grootste en niet de kleinste, maar staan met ons netwerk in de top 3 van Foodservice Netwerken in Nederland. Voor ons is het vooral belangrijk dat we open en toegankelijk zijn voor alle professionals die actief zijn in foodservice. Laten we dus daarin de absolute nummer 1 in zijn.

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan eenvoudig contact met ons op, want dan helpen we je graag verder. Bel ons op 06-44857277 of stuur een mail naar eser@foodservicenetwerk.nl

Deelname Tarieven

Wees welkom en wordt lid! Let wel: De genoemde tarieven zijn exclusief btw en wordt zonder tegenbericht ieder kalenderjaar automatisch verlengd.

Basispakket
per persoon per jaar
495
Met het basispakket van 495,- euro per jaar ben je officieel lid van onze club en heb je toegang tot de fysieke evenementen die we organiseren. Het enige dat hier nog niet bijzit is deelname aan onze jaarlijkse inspiratiereis met overnachting, dus mocht je daar ook aan willen deelnemen.. kies dan voor ons Premiumpakket a 890,-.
Selecteer pakket
Bedrijfspakket
per bedrijf per jaar
1500
Met ons bedrijfspakket krijgen 3 personen een basislidmaatschap met extra flexibiliteit. Kortom, kan een collega niet komen, dan kun je met dit pakket ook een andere collega of relatie meenemen naar onze bijeenkomsten. Op deze manier kun je onze evenementen dus ook gebruiken als relatiegeschenk 😉
Selecteer pakket
Binnenkort bij Homies
Formule & Operations Manager bij Bakerstreet Holding B.V.
Supporting Partners