fbpx
Homies Lidmaatschap

Wees welkom en wordt lid! Om de gewenste kwaliteit en continuïteit van Foodservice Homies te kunnen blijven waarborgen zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing op al onze lidmaatschappen. Bij deelname aan ons netwerk gaan we er dan ook van uit dat je hiermee akkoord bent. Let wel: Foodservice Homies behoudt het recht om tussentijdse wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden. De actuele versie (maart 2020) is daarom altijd te vinden op deze pagina.

Basispakket
per persoon per jaar
495
Met het basispakket van 495,- euro per jaar ben je officieel lid van onze club en heb je toegang tot de fysieke evenementen die we organiseren. Het enige dat hier nog niet bijzit is deelname aan onze jaarlijkse inspiratiereis met overnachting, dus mocht je daar ook aan willen deelnemen.. kies dan voor ons Premiumpakket a 890,-.
Selecteer pakket
Bedrijfspakket
per bedrijf per jaar
1500
Met ons bedrijfspakket krijgen 3 personen een basislidmaatschap met extra flexibiliteit. Kortom, kan een collega niet komen, dan kun je met dit pakket ook een andere collega of relatie meenemen naar onze bijeenkomsten. Op deze manier kun je onze evenementen dus ook gebruiken als relatiegeschenk 😉
Selecteer pakket
Algemene Voorwaarden Homies (Versie maart 2020)
  • Foodservice Homies is een netwerkorganisatie voor mensen die actief zijn in foodservice. Deelname aan het Homies Netwerk is persoonsgebonden, maar bij verhindering is het in overleg mogelijk om een collega af te vaardigen.
  • Deelname aan activiteiten van Foodservice Homies is op eigen risico.
  • Foodservice Homies biedt 3 verschillende lidmaatschappen aan voor deelname, te weten een Basispakket, Premiumpakket en Bedrijfspakket.
  • De lidmaatschappen worden, zonder tegenbericht, jaarlijks automatisch verlengd. Bij opzegging hanteert Foodservice Homies een opzegtermijn van 3 maanden. Wil je dus om wat voor reden dan ook stoppen met je Homies lidmaatschap, dan vinden we dat uiteraard heel jammer, maar dan respecteren we je keuze onder voorwaarde van slecht 3 maanden opzegtermijn. Als je dus wilt stoppen, laat het ons dan jaarlijks voor 1 oktober weten.
  • Foodservice Homies behoudt ten allen tijde het recht om fysieke activiteiten, zonder terugbetaling van reeds betaalde lidmaatschapsgelden, te annuleren in geval van overmacht door een epidemie, pandemie of besmettelijke ziekte (zowel nationaal als internationaal) of wanneer de gezondheid van aangesloten leden niet kan worden gewaarborgd.
  • Foodservice Homies behoudt het recht om tussentijds wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden. De actuele versie van de algemene voorwaarden zijn daarom altijd te vinden op www.homiesnetwerk.nl/lidmaatschap/.
Homies Aanmeldformulier

Referenties

Omdat woorden van anderen uiteindelijk meer zeggen dan onze eigen woorden..

Binnenkort bij Homies
Founder & Head of Pizza at Magioni | Cauliflower pizza crust
Supporting Partners