Homies Lidmaatschap

Wees welkom en wordt lid! Let wel: al onze genoemde tarieven zijn exclusief btw en worden zonder tegenbericht ieder kalenderjaar automatisch verlengd. Wil je straks dus om wat voor reden dan ook stoppen met je Homies lidmaatschap, dan vinden we dat uiteraard heel jammer, maar dan respecteren we je keuze onder voorwaarde van slecht 3 maanden opzegtermijn. Als je dus wilt stoppen, laat het ons dan jaarlijks voor 1 oktober weten door ons schriftelijk te mailen.

Dit én meer in je lidmaatschap!
Homies Netwerk- en Inspiratiemiddag bij Bidfoods Foodyard in Amsterdam. Met o.a. Joey Bloemendal en Maarten van Beek van Thuisbezorgd.nl en 5 innovatieve Food Startups die voor jou komen pitchen.
16 juni 2020
Yes! Ze zijn weer terug.. de Foodservice Homies bedrijfsbezoeken! Tijdens deze aankomende bedrijfsbezoek van 16 juni 2020 gaan we langs bij onze vrienden van Bakkerij Carl Siegert!
Homies Aanmeldformulier

Toelichting Tarieven
Basispakket
per persoon per jaar
495
Met het basispakket van 495,- euro per jaar ben je officieel lid van onze club en heb je toegang tot de fysieke evenementen die we organiseren. Het enige dat hier nog niet bijzit is deelname aan onze jaarlijkse inspiratiereis met overnachting, dus mocht je daar ook aan willen deelnemen.. kies dan voor ons Premiumpakket a 890,-.
Selecteer pakket
Bedrijfspakket
per bedrijf per jaar
1500
Met ons bedrijfspakket krijgen 3 personen een basislidmaatschap met extra flexibiliteit. Kortom, kan een collega niet komen, dan kun je met dit pakket ook een andere collega of relatie meenemen naar onze bijeenkomsten. Op deze manier kun je onze evenementen dus ook gebruiken als relatiegeschenk en nog meer mensen inspireren.
Selecteer pakket
Referenties

Omdat woorden van anderen uiteindelijk meer zeggen dan onze eigen woorden..

Binnenkort bij Homies
Head of Sales bij Thuisbezorgd.nl
Supporting Partners