fbpx
Upcoming
Op woensdag 28 oktober gaan we van 15.00 tot 16.00 uur digitaal in gesprek gaan met Danielle Leeman van Wayback Burgers Nederland. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan nu alvast aan voor deze webinar en doe met ons mee!
Upcoming
Op woe 28 oktober gaan we van 10.00 tot 11.30 uur in gesprek met Lizan van der Pol van Bagels & Beans en Hans Tietema van Kaldi Koffie & Thee. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan nu alvast aan voor deze webinar en doe met ons mee!
Upcoming
Op 29 oktober gaan we in gesprek gaan met met Johan Boersma van Sodexo Catering en Peter van Ee van Leo Healthy Business Catering. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan nu alvast aan voor deze webinar en doe met ons mee!
Upcoming
Op donderdag 29 oktober gaan we van 15.00 tot 16.00 uur digitaal in gesprek gaan met Rogier Soetens van Bakerstreet. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan nu alvast aan voor deze webinar en doe met ons mee!
Upcoming
De Foodservice Homies Inspiratietour, oftewel soort van: Life after Corona Tour! Een realitycheck om te kijken hoe het op 12 november gaat met de horeca!
Binnenkort bij Homies
Formule & Operations Manager bij Bakerstreet Holding B.V.
Supporting Partners