fbpx

12 Nov: Homies Inspiratietour A’dam

Oftewel, een soort van: Life after Corona Tour! Een realitycheck om weer eens met zijn allen naar buiten te gaan en te kijken hoe het op 12 november gaat met de horeca! De signalen zijn namelijk niet rooskleurig. Als je naar de laatste cijfers kijkt is 40% nu al technisch failliet, maar wat betekent dat nu eigenlijk echt? Op 12 november gaan we het dus meemaken. We stappen samen op de fiets om locaties te spotten in A’dam!

Let wel: In verband met alle benodigde coronamaatregelen zal deze bijeenkomst anders zijn dan normaal, maar jullie veiligheid staat voorop! Voor deze bijeenkomst zal ik jullie dan ook als eerste in groepjes ontvangen bij Grand Cafe 1884 in Amsterdam. Daar kun je je auto heel makkelijk parkeren bij Oosterdok en dan gaan jullie weer in een aantal kleinere groepjes verder op de fiets. Wil je hier dus bij zijn? Meld je dan nu direct aan, want de plaatsen zijn helaas echt beperkt!

Gesprek met Horeca Ondernemers

Tijdens deze Homies Inspiratietour gaan jullie in groepjes op pad in Amsterdam. Ter voorbereiding voor deze editie zullen we een aantal Horeca Ondernemers / Locaties vragen of ze met jullie in gesprek willen gaan zodat jullie gelijk een aantal vragen kunnen stellen over de Coronatijd.

Ontvangstsessies bij Grand Cafe 1884

In Grand Café 1884 kun je normaal gesproken natuurlijk genieten van uitstekende koffie, een goed glas bier of wijn, verrassende lunches en diners, maar om deze bijeenkomst ook 100% coronaproof te kunnen organiseren hebben we deze locatie gereserveerd voor onze ontvangst. Parkeer je auto dus bij parkeergarage Oosterdok en loop daarna naar 1884. Kom je liever met de trein? Dat is ook makkelijk, want 1884 zit daar vlakbij!

Fietsen ophalen bij Starbikes Rental

Na het ontvangst bij Grand Cafe 1884 kun je een paar meter opzij en daar vind je direct het fietsverhuurbedrijf Starbikes Rental. De eigenaresse Linda weet inmiddels dat we komen, dus daar staan voldoende fietsen voor ons klaar. Kortom, alles dit keer enorm efficiënt en dicht bij elkaar geregeld. Van Centraal Station en parkeergarage tot ontmoetingsplek en fietsverhuur.

100% Coronaproof, in 2 of 3 shifts..

Veiligheid staat voorop. We doen er dan ook alles aan om onze activiteiten coronaproof te organiseren. Daarom zullen we tijdens deze sessie de totale groep in 2 of 3 rondes ontvangen. Om dit op een goede manier te kunnen organiseren hebben we Grand Cafe 1884 van 10.00 tot 13.00 uur voor onszelf gereserveerd. Zo zullen we jullie in groepjes van 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur ontvangen en daarna in kleinere groepjes op pad sturen. Zo houden we het 100% coronaproof en kun je elkaar veilig ontmoeten!

Programma

Globaal dagprogramma:

Groep 1: 10.00 uur ontvangst op locatie. 11.00 uur fietsen ophalen. 11.30 uur start tour in kleinere groepjes. 17.00 uur fietsen inleveren. 17.30 gezamenlijk borreltje om even verder bij te kunnen kletsen. 18.30 vertrek.

Groep 2: 11.00 uur ontvangst op locatie. 12.00 uur fietsen ophalen. 12.30 uur start tour in kleinere groepjes. 18.00 uur fietsen inleveren. 18.30 gezamenlijk borreltje om even verder bij te kunnen kletsen. 19.30 vertrek.

Groep 3: 12.00 uur ontvangst op locatie. 13.00 uur fietsen ophalen. 13.30 uur start tour in kleinere groepjes. 18.30 uur fietsen inleveren. 19.00 gezamenlijk borreltje om even verder bij te kunnen kletsen. 20.00 vertrek.

Aanvullend: Extra etentje voor Homies met het Premium Lidmaatschap.

Exclusief voor de Homies die lid zijn met het premiumlidmaatschap. Met jullie gaan we na het dagprogramma nog even verder aan tafel voor een extra maaltijd. Om ook dit weer coronaproof te kunnen organiseren heb ik Grand Cafe 1884 (lekker dicht bij je auto) gereserveerd van 20.00 tot max 23.00 uur, dus mocht je het leuk vinden om aan te haken, helemaal welkom!

Aanmelden

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn en wil je net ons graag weer naar buiten om eens te kijken hoe het gaat met de horeca in Amsterdam? Laat dan nu zo snel mogelijk hieronder een comment achter als reactie, ook of je blijft eten als premiumlid en ik hou je op de hoogte! Let wel: Vol is echt vol!

Heel eenvoudig.. laat hieronderin op deze pagina een persoonlijke reactie achter als comment (berichtje) en ik hou je daarna persoonlijk op de hoogte via de e-mail!

Dit event is alleen toegankelijk voor leden van onze club. Ben jij dus nu nog geen lid van Foodservice Homies? Stuur dan eerst even een mailtje naar eser@foodservicenetwerk.nl.

Normaal gesproken doen we daar niet moeilijk over bij Homies, maar in verband met alle coronamaatregelen wordt dit nu wel iets lastiger. Kortom, bij twijfel even mailen naar eser@foodservicenetwerk.nl en dan kijk ik met je mee of dit haalbaar is voor deze sessie...

Deze sessie is gratis voor leden van Foodservice Homies. Nog geen lid? Sluit je dan aan voor slechts 495 per jaar.

Nog geen lid, maar wel interesse om mee te doen? Mail me dan even op eser@foodservicenetwerk.nl en dan neem ik contact met je op. Als je voldoet aan onze criteria ben je van harte welkom bij de club en kun je met ons meedoen! ;-)

Das balen! Mail me even op eser@foodservicenetwerk.nl en ik haal je van de lijst af voor deze sessie.

13 Comments
 1. Avatar
  Bas Groot (Neuteboom Coffeeroasters)

  Present

 2. Avatar
  Martijn de Bie (Ecolab)

  ben erbij, groep 2, aanvang 11.00 uur

 3. Avatar
  Albert-Jan Smelt (McCain Foodservice)

  Hi Leuk, ben erbij en staat in de agenda!

 4. Avatar
  Stephanie Tabbers (Sligro Food Group)

  Leuk, ben ik bij!

 5. Avatar
  Nahrenjo Bleekman (Ecolab)

  Ik ben er zeker bij.

 6. Avatar
  Joep Huvenaars (Bidfood NL)

  Hoi Mehmet. Ik ben erbij. Groep 1 graag.

 7. Avatar
  Bas Laney (Bieze Food Solutions)

  Ik ben erbij. Incl eten.

 8. Avatar
  Lisette Beets (Enrico Amsterdam)

  En Peter Boer ook.
  Weet niet of premium lid zijn, maar we blijven ook graag eten.

 9. Avatar
  Lisette Beets (Enrico Amsterdam)

  Ik ben er graag bij!

 10. Avatar
  Frank Bekking (Schoondergang van Zwanenburg)

  Ik ben erbij

 11. Avatar
  Daan Happe (Hero Foodservice)

  Ik ben erbij

 12. Avatar
  Marchel Lintjens (Bieze Food Solutions)

  Staat genoteerd in de agenda!

 13. Mehmet Eser (Foodservice Homies)
  Mehmet Eser (Foodservice Homies)

  Beste Homies! Eindelijk mogen we elkaar weer zien en ik heb er zin in! Ben jij dus ook aanwezig bij deze sessie? Laat dan hieronder een reactie achter, want ik ontvang je dan heel graag in Amsterdam!

Leave a Comment

Event Details
Supporting Partners

Lidmaatschap Homies

Wil je deelnemen aan dit event, maar ben je nog geen lid van Foodservice Homies? Neem dan nu ons basispakket en wordt lid.