fbpx

26 t/m 30 Okt: Homies Inspiratiedagen

Beste Homies. Na een lange tijd van coronamaatregelen en Lockdowns is het nu weer eindelijk zover en kunnen we in oktober de schade van “minder persoonlijk contact in het eerste half jaar” gaan inhalen. Om dit ook op een leuke manier, coronaproof, te kunnen organiseren hebben we nu 3 supermooie vakantievilla’s gehuurd voor de periode van maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober. Tijdens deze dagen kunnen jullie als leden in groepjes langskomen voor een flinke portie netwerkmomenten en inspiratie en krijgen de leden met het premiumpakket ook de kans om te blijven overnachten. Zie het dus als een Homies Vakantiepark, waarbij we coronaproof samen kunnen komen, overleggen, eten, drinken, slapen etc.!

Let wel: In verband met alle benodigde coronamaatregelen zal deze bijeenkomst anders zijn dan normaal, maar jullie veiligheid staat voorop! Concreet betekent dit dat ik gemiddeld per huisje 14 personen kan ontvangen, waarvan gemiddeld per huisje 10 personen kunnen blijven slapen. Per dag komt dat met drie huisjes dus coronaproof neer op 42 personen voor het dagprogramma, waarbij eventueel 30 mensen kunnen blijven slapen. Wil je hier dus bij zijn? Meld je dan nu direct aan, maar geef daarbij ook heel concreet aan op welke dag(en) je komt en of je wilt blijven slapen, want de plaatsen zijn helaas beperkt!

Sprekers, opdrachten en netwerken

Tijdens de Homies Inspiratiedagen zullen we verschillende sprekers vragen om langs te komen, maar zullen we jullie ook verschillende opdrachten geven om samen te laten werken. De gastsprekers zijn voor nu nog in process en nader te bepalen, maar dat komt uiteraard binnenkort ook goed.

Locatie Villapark Hof van Salland

Hof van Salland ligt in het unieke vakantiegebied Salland in Hellendoorn. Een centrale basis tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Ruim opgezet met vrijstaande Wellnessvilla’s op percelen van 300 tot 1200 m2. De ligging van het resort is in het natuurrijke buitengebied van Hellendoorn, tussen de Lemelerberg en de Hellendoornseberg. Met een waarderingscijfer van een 9.7 hebben ze opnieuw een Gouden Zoover Award gewonnen. Lang verhaal kort: Kom genieten bij Hof van Salland!

100% Coronaproof, in 3 villa’s..

Veiligheid staat voorop. We doen er dan ook alles aan om onze activiteiten coronaproof te organiseren. Daarom zullen we tijdens deze inspiratiedagen de totale groep over meerdere dagen verdelen in 3 verschillende villa’s. Tussendoor zullen er momenten worden ingepland waarbij de groepen ook wat dichter bij elkaar kunnen komen om te netwerken in het buitenlucht.

Programma

Nader te bepalen qua invulling.

Dag 1 – Maandag 26 okt: Dag begint iets later dan de overige dagen door incheckmoment bij Hof van Salland. Verdere details nog in te vullen.

  • 12.00 uur: Ontvangst op locatie

Dag 2 – Dinsdag 27 okt: Volledig programma. Details nog in te vullen.

  • 10.00 uur: Ontvangst op locatie

Dag 3 – Woensdag 28 okt: Volledig programma. Details nog in te vullen.

  • 10.00 uur: Ontvangst op locatie

Dag 4 – Donderdag 29 okt: Volledig programma. Details nog in te vullen.

  • 10.00 uur: Ontvangst op locatie

Dag 5 – Vrijdag 30 okt: Geen verdere programma. Gasten die zijn blijven slapen kunnen op deze dag rustig ontbijten en dan uitchecken. 🙂

Aanmelden

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn tijdens deze Homies Inspiratiedagen en wil je net ons graag weer in gesprek met de Homies? Laat dan nu zo snel mogelijk hieronder een comment achter als reactie. Geef daarbij duidelijk aan op welke dag je wilt komen en of je wilt blijven slapen en ik hou je op de hoogte! Let wel: Wees er snel bij, want vol is dus helaas ook echt vol! 😉

Heel eenvoudig.. laat hieronderin op deze pagina een persoonlijke reactie achter als comment (berichtje) en ik hou je daarna persoonlijk op de hoogte via de e-mail!

Dit event is alleen toegankelijk voor leden van onze club. Ben jij dus nu nog geen lid van Foodservice Homies? Stuur dan eerst even een mailtje naar eser@foodservicenetwerk.nl.

Normaal gesproken doen we daar niet moeilijk over bij Homies, maar in verband met alle coronamaatregelen wordt dit nu wel iets lastiger. Kortom, bij twijfel even mailen naar eser@foodservicenetwerk.nl en dan kijk ik met je mee of dit haalbaar is voor deze sessie...

Deze sessie is gratis voor leden van Foodservice Homies. Nog geen lid? Sluit je dan aan voor slechts 495 per jaar.

Nog geen lid, maar wel interesse om mee te doen? Mail me dan even op eser@foodservicenetwerk.nl en dan neem ik contact met je op. Als je voldoet aan onze criteria ben je van harte welkom bij de club en kun je met ons meedoen! ;-)

Das balen! Mail me even op eser@foodservicenetwerk.nl en ik haal je van de lijst af voor deze sessie.

1 Comment
  1. Mehmet Eser (Foodservice Homies)
    Mehmet Eser (Foodservice Homies)

    Beste Homies! Eindelijk mogen we elkaar weer zien en ik heb er zin in! Ben jij dus ook aanwezig bij deze sessie? Laat dan hieronder een reactie achter, want ik ontvang je dan heel graag in Hellendoorn!

Leave a Comment

Event Details
Supporting Partners

Lidmaatschap Homies

Wil je deelnemen aan dit event, maar ben je nog geen lid van Foodservice Homies? Neem dan nu ons basispakket en wordt lid.