fbpx

1 Okt: Homies Golf & Inspiratiedag

Eindelijk! We mogen weer! En eerlijk is eerlijk, ik weet niet hoe jullie het allemaal hebben ervaren, maar na een lange en stressvolle tijd van Corona lockdown ben ik er nu wel weer serieus aan toe om alle agressie eruit te slaan! Want waar de overheid praat over “het nieuwe normaal” ervaar ik momenteel alles als het “tijdelijke serieuze abnormaal”! Anyway, met klagen komen we allemaal niet verder, dus op 1 oktober is het dan eindelijk weer zover en gaan we “coronaproof” aan de slag! We gaan dan ook niet alleen golfen om onze agressie eruit te slaan, maar ik heb ook 3 extra zalen gereserveerd om daarnaast coronaproof te kunnen meeten en netwerken. Inclusief een drietal inspirerende sprekers, dus zorg dat je erbij bent! 🙂

Let wel: In verband met alle benodigde coronamaatregelen zal deze bijeenkomst anders zijn dan normaal, maar jullie veiligheid staat voorop! Voor deze bijeenkomst heb ik dan ook ruimte voor maximaal 72 personen waarbij ik de totale groep in 2 shifts zal ontvangen. Daarna worden de twee totale groepen van 36 / 72 personen verdeeld in kleinere groepjes van max 4 en 18 personen. Wil je hier dus bij zijn? Meld je dan nu direct aan, want de plaatsen zijn helaas echt beperkt!

Golf én Gastsprekers

Zoals hierboven aangegeven heb ik naast het golfen ook rekening gehouden met 3 extra zalen om in gesprek te kunnen gaan met diverse gastsprekers. De gastsprekers tijdens deze sessie zijn niemand minder dan…:

1. Dirk van Iperen: Directeur Bezorgservice bij Sligro Food Group

2. Maarten van Beek: Manager B2B Partnerships bij Thuisbezorgd.nl

Maarten was zelf horeca ondernemer en deed vervolgens sales bij partijen als Grolsch en Bidfood. Bij Takeaway.com is hij verantwoordelijk voor B2B Partnerships en probeert hij de belangen van Takeaway.com, restaurants en leveranciers samen te brengen in een nieuw marktmodel. Tijdens de Homies editie laat Maarten zien hoe de groothandelswereld er volgens Takeaway.com er in de toekomst uitziet.

3. Marco Aarnink: Upper Print Nerd en Directeur Eigenaar bij Print.com

Locatie Golftuin Zwolle

De golftuin is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen zonder GVB. Adres is Harculose Esweg 2, maar mocht je met de auto komen, zet je navigatie dan op de Jan van Arkelweg 2a en volg vanaf daar de borden.

100% Coronaproof, in 2 shifts..

Veiligheid staat voorop. We doen er dan ook alles aan om onze activiteiten coronaproof te organiseren. Daarom zullen we tijdens deze sessie de totale groep van 72 personen in 2 rondes ontvangen. Oftewel: Groep 1 wordt om 12.00 uur verwacht en Groep 2 rond 12.30 uur. Daarna zal Groep 1 starten met Golfen en begint Groep 2 met de plenaire sessies. Na twee uurtjes draaien we om en kan Groep 2 gaan golfen en gaat groep 1 naar de plenaire sessies. Aan het einde van de middag komen de beide groepen bij elkaar en kunnen we door het toevoegen van de terras samen borrelen en netwerken.

Programma

Globaal programma:

Groep 1: 12.00 uur ontvangst op locatie. 12.30 uur start golftour over de banen. 15.00 uur start plenaire sessies in 3 vergaderruimtes. 16.30 start gezamenlijke informele netwerkborrel. 18.00 uur einde en vertrek groep 1.

Groep 2: 12.30 uur ontvangst op locatie. 13.00 uur start plenaire sessies in 3 vergaderruimtes. 14.30 uur start golftour over de banen. 16.30 start gezamenlijke informele netwerkborrel. 18.00 uur einde en vertrek groep 2.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn en wil je net ons graag weer in gesprek met de Homies? Laat dan nu zo snel mogelijk hieronder een comment achter als reactie en ik hou je op de hoogte! Let wel: Vol is echt vol!

Heel eenvoudig.. laat hieronderin op deze pagina een persoonlijke reactie achter als comment (berichtje) en ik hou je daarna persoonlijk op de hoogte via de e-mail!

Dit event is alleen toegankelijk voor leden van onze club. Ben jij dus nu nog geen lid van Foodservice Homies? Stuur dan eerst even een mailtje naar eser@foodservicenetwerk.nl.

Normaal gesproken doen we daar niet moeilijk over bij Homies, maar in verband met alle coronamaatregelen wordt dit nu wel iets lastiger. Kortom, bij twijfel even mailen naar eser@foodservicenetwerk.nl en dan kijk ik met je mee of dit haalbaar is voor deze sessie...

Deze sessie is gratis voor leden van Foodservice Homies. Nog geen lid? Sluit je dan aan voor slechts 495 per jaar.

Nog geen lid, maar wel interesse om mee te doen? Mail me dan even op eser@foodservicenetwerk.nl en dan neem ik contact met je op. Als je voldoet aan onze criteria ben je van harte welkom bij de club en kun je met ons meedoen! ;-)

Das balen! Mail me even op eser@foodservicenetwerk.nl en ik haal je van de lijst af voor deze sessie.

24 Comments
 1. Avatar
  Chris van Sassen

  Ben er graag bij !

 2. Avatar
  Guido Hersche

  Hi Mehmet,
  Ben er graag weer bij, nu namens Bakkers Brigade!

 3. Avatar
  Ronald Cappendijk

  Yes!!! Mooi vooruitzicht. Ben erbij

 4. Avatar
  Michel lankhaar

  Ik ben erbij

 5. Avatar
  kars koers

  Ik ben erbij!

 6. Avatar
  Bas Groot (Neuteboom Coffeeroasters)

  Gek op wandelen en ballen zoeken, ben er bij:)

 7. Avatar
  Hajo Hofland (Van Oordt The Portion Company)

  lijkt me leuk!

 8. Avatar
  Martijn de Bie (Ecolab)

  Ik ben erbij

 9. Avatar
  Stephanie Tabbers (Sligro Food Group)

  net leren golfen, ben er zeker bij!

 10. Avatar
  Iwe Bos (Farm Frites)

  Ben er bij!

 11. Avatar
  Nahrenjo Bleekman (Ecolab)

  ben er zeker bij !

 12. Avatar
  Michiel van der Net (Arla Professional)

  Ik ben erbij!

 13. Avatar
  John Lenders (Oranka)

  Ben erbij !!

 14. Avatar
  Nicole Kleuskens (PS in Foodservice)

  Ik sluit graag Mehmet en Renske ook

 15. Avatar
  Frank Bekking (Schoondergang van Zwanenburg)

  Westera is er niet bij, Ik wel 🙂

 16. Avatar
  Daan Happe (Hero Foodservice)

  Ik ben erbij

 17. Avatar
  Marchel Lintjens (Bieze Food Solutions)

  Ik ben er bij!

 18. Avatar
  Rogier van Wijk (UwSales)

  Mooi om te zien dat je alle RIVM veiligheidsmaatregelen in acht hebt genomen, dit zal even wennen zijn, maar ook wij gaan elkaar weer op een nieuwe manier kunnen ontmoeten!
  Ik ben er zeker bij! 💪

 19. Avatar
  Rob Winkelhorst (IHMG Hotel Group)

  Ik ben er bij.

 20. Avatar
  Bjorn vd Meijden (Hoppe Professional)

  Present

 21. Avatar
  Steffen van Beek (Vakblad FoodClicks)

  Ben er bij Mehmet!

 22. Avatar
  Martin van Eijk (Enviem Retail Group)

  Ik ben er graag bij Mehmet!

 23. Mehmet Eser (Foodservice Homies)
  Mehmet Eser (Foodservice Homies)

  Beste Homies! Eindelijk mogen we elkaar weer zien en ik heb er zin in! Ben jij dus ook aanwezig bij deze sessie? Laat dan hieronder een reactie achter, want ik ontvang je dan heel graag in Zwolle!

 24. Avatar
  Bas Laney (Bieze Food Solutions)

  Ik ben erbij

Leave a Comment

Event Details
Supporting Partners

Lidmaatschap Homies

Wil je deelnemen aan dit event, maar ben je nog geen lid van Foodservice Homies? Neem dan nu ons basispakket en wordt lid.