fbpx
Bibliotheek

Sfeerfoto’s, filmpjes, nieuwsberichten en gedachtespinsels ter inspiratie…

Sfeerfotos Foodservice Homies Borrel bij Jeu de Boulenbar. Met dank aan Paul van der Wal van Paul van der Wal Fotografie voor het maken van de leuke foto's.
Sfeerfotos Foodservice Homies Borrel bij The Green House Utrecht. Met dank aan Paul van der Wal van Paul van der Wal Fotografie voor het maken van de foto's
Sfeerfotos Foodservice Homies borrel bij Club Rex in Hilversum. Met dank aan Paul van der Wal van Paul van der Wal Fotografie voor het maken van de foto's
Sfeerfotos Foodservice Homies borrel bij Gooiland Hilversum. Met dank aan Thijs Aldenzee van Cannonball Media voor het maken van deze prachtige foto's.
Sfeerfotos Foodservice Homies Inspiratiereis / Trendtour Gent. Met dank aan de verschillende deelnemers voor het maken van deze leuke foto's.
Sfeerfoto's Foodservice Homies bijeenkomst bij Amsterdam Arena. Met dank aan Thijs Aldenzee van Cannonball Media voor het maken van deze prachtige foto's.
Foodservice Homies zet stap in volwassenheid. Geschreven en gepubliceerd op 14 Mei 2018 door vakblad @FoodClicks. Auteur: Steffen van Beek.
Foodservice Homies, het initiatief dat ruim 3 jaar geleden begon om mensen binnen de foodservice samen te brengen, wil ketensamenwerking verder stimuleren.
Marleen Basart van BitesWeLove en Caroline van der Lande van De Buurtboer zijn de gastsprekers op de eerstvolgende Foodservice Homies bijeenkomst die...
Foodservice Homies begon als klein initiatief van Mehmet Eser. Inmiddels bestaat de netwerkclub alweer twee jaar en is het niet meer weg te denken.
Ruim 270 ‘Foodservice Homies’, foodprofessionals die actief zijn in de out-of-homebranche in Nederland, waren donderdag aanwezig in de Amsterdam Arena...
Op de tweede editie van de Foodservice Homies Experience openen McCain, LFE, Bakkerij Carl Siegert, Versvishandel Jan van As, Smeding Groenten & Fruit...
Foodservice Homies organiseert op 17 november de tweede experience en viert tegelijkertijd het jubileum in de Amsterdam ArenA. Voor de tweede experience...
Het kennis- en contactplatform binnen de foodservicesector, ‘Foodservice Homies’, doet een oproep aan bedrijven om hun deuren te openen voor de Homies..
De derde editie van Foodservice Homies, donderdag in het voetbalstation van PEC Zwolle, stond in het teken van dromen, kennis delen en ambities.
Foodservice Homies is anderhalf jaar na de oprichting al niet meer weg te denken uit het out-of-homekanaal. De netwerkclub bestaat inmiddels al uit...
Foodservice Homies presenteerde onlangs de plannen waarbij de Homies Masterclasses werden geïntroduceerd. Met als doel: delen van kennis en...
Experience Foodservice Homies volgeboekt. Geschreven en gepubliceerd op 23 Oktober 2015 door vakblad @FoodClicks. Auteur: Steffen van Beek.
Janka Dekker in Board of Brothers van Foodservice Homies. Geschreven en gepubliceerd op 18 Augustus 2015 door vakblad @FoodClicks. Auteur: Steffen van Beek.
Het platform Foodservice Homies groeit rap door. Het aantal leden is gegroeid naar meer dan 500. Nieuwe initiatieven staan op stapel.
Foodservice Homies lanceert nieuwe website. Geschreven en gepubliceerd op 15 Mei 2015 door vakblad @FoodClicks. Auteur: Steffen van Beek.
Het begon als een klein initiatief van Mehmet Eser van Royaan. Donderdag 23 april stond alweer de derde bijeenkomst van Foodservice Homies op het programma.
Foodservice Homies stelt delen centraal. Geschreven en gepubliceerd op 24 April 2015 door vakblad @FoodClicks. Auteur: Steffen van Beek.
Binnenkort bij Homies
Formule & Operations Manager bij Bakerstreet Holding B.V.
Supporting Partners